Spoločnosť Rubbee, ktorá vytvára ľahko inštalovateľné súpravy na prestavbu bicyklov na elektrické, predstavuje na Slovensku v spolupráci so spoločnosťou Sunhorse s.r.o. svoju úplne novú bezdrôtovú konverznú súpravu Rubbee X. Nový a na funkcie bohatý Rubbee X bol navrhnutý tak, aby spojil najnovšie technologické objavy s lahodiacou estetikou a rekordne rýchlou inštaláciou. Od teraz si môže kúpiť Rubbee X ktokoľvek prostredníctvom siete partnerov.

Bezkonkurenčná sada funkcií premení akýkoľvek bicykel na temperamentné viacúčelové vozidlo.

Rubbee X je navrhnutý tak, aby poskytoval mestským cyklistom maximálny zážitok z jazdy. Jeho patentovaná technológia rýchleho uvoľnenia umožňuje inštaláciu a odpojenie Rubbee, iba za jednu sekundu. Táto skvelá jednoduchosť robí z Rubbee X najjednoduchšiu inštaláciu konverznej súpravy na trhu, šetrí cyklistom hodiny času na inštaláciu a šetrí náklady na inštaláciu. Obsahuje batérie, motor a elektroniku v jednom výkonnom a kompaktnom zariadení.

Rubbee X sa môže pochváliť bezdrôtovým snímačom kadencie, ktorý pomáha premeniť akýkoľvek bicykel na elektrické vozidlo bez pridania jediného kábla. Snímač kadencie pripevnený na kľuke sa pripája k Rubbee, ktoré je osadené na zadnom kolese, pomocou nízkoenergetického čipu Bluetooth a sleduje parametre kadencie v reálnom čase. V prípade potreby, automaticky poskytuje elektrickú asistenciu. Aplikácia Rubbee, ktorá je k dispozícii na zariadeniach so systémom iOS a Android, poskytuje pokročilé analytické údaje o jazde a umožňuje ovládať výkon, rekuperačné brzdenie a ďalšie funkcie ako na dlani. Umožňuje tiež bezdrôtové aktualizácie firmvéru zariadenia, vďaka čomu je pripravený aj pre budúce vylepšenia.

Rubbee X sa tiež vie prispôsobiť potrebám užívateľa. Vymeniteľné modulárne batérie umožňujú konfigurovať Rubbee X podľa potreby. Užívateľ môže využiť ultraľahký elektronický pohon na každodenné ľahké jazdy alebo si predĺžiť dojazd až na 48 km tak, že si sami nainštaluje až 3 batériové moduly. Dizajn batérie, ktorý je bezpečný pre leteckú dopravu, robí z Rubbee dokonalého spoločníka na cesty, ktorý umožňuje cyklistom prepravovať menej a jazdiť viac, kamkoľvek idú. Žiadne náradie, žiadne ťažkosti, iba radosť z jazdy na bicykli.

Technológia rekuperačného brzdenia umožňuje rozbehnúť sa v režime úspory energie a prievan z kopca. Ak otočíte pedálmi o pol otáčky dozadu, Rubbee X si začne ukladať energiu na neskôr.
Čím viac jazdec batérie regeneruje, tým väčší má dosah. S Rubbee X už nie je jazda do kopca trápením.

Či už frčia medzi autami alebo jazdia v tme, mestskí cyklisti musia klásť dôraz na bezpečnosť na prvé miesto. Rubbee X im pomáha zostať viditeľní vďaka ultra jasnému bezpečnostnému svetlu, ktoré sa skladá zo 14 LED diód. Ako jedno z najjasnejších svetiel na trhu prichádza s radom funkcií – bezpečnostné svetlo Rubbee zobrazuje stav nabitia batérie a funguje aj ako brzdové svetlo.

Ľahká všestrannosť vráti milióny bicyklov späť do ulíc.

„Len v Európe existuje viac ako 300 miliónov bicyklov, ale menej ako 10% sa používa ako denný dopravný prostriedok.
Naším cieľom je po celom svete inšpirovať dochádzajúcich, aby sa zbavili automobilovej premávky, oprášili svoje bicykle a dostali sa na cestu. Prepracovaný model Rubbee X robí elektronický bicykel jednoduchým, príjemným a prístupným pre všetkých. Navrhli sme elektrické riešenie, ktoré sa prispôsobuje potrebám jazdca, vyzerá dobre a jeho použitie je mimoriadne jednoduché. Priamo z krabice na bicykel – riešenie skutočne plug-and-play pre každého. Nemohli sme myslieť na lepší spôsob uvedenia na slovenský trh ako s našim partnerom Sunhorse s.r.o.“
uviedol Gediminas Nemanis, generálny riaditeľ Rubbee.

Zdroj:
Peter Kviatkovský – konateľ Sunhorse s.r.o.
dodáva: Elektropohon Rubbee distribuujeme na slovenskom trhu od roku 2017 a môžeme potvrdiť že aj predchádzajúce modely si u nás získali popularitu a úspech.


https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.