Na jar 2016, pod hradom Tematín v obci Hrádok, bolo otvorené MTBIKER centrum – cyklistická predajňa s testovacími dráhami, servisom a napojením na cyklistické trasy v Považskom Inovci. Prvá sezóna je úspešne za nami, a tak v skratke radi priblížime nové miesto, do ktorého si našlo cestu počas roka mnoho horských, ale aj cestných cyklistov.

Na jar a v lete sme usporiadali s partnermi sedem testovacích akcií, kde si mohli návštevníci vyskúšať nové bicykle od rôznych značiek ako Cannondale, GT, Rock Machine, Bianchi, Kellys, Ghost a ďalších. Testovacie akcie a ohlas nás milo prekvapili, takže v akciách tohto typu budeme pokračovať aj v nadchádzajúcej sezóne.

Čo u nás nájdete?
Bicyklové značky ako Cannondale, GT, Bianchi, Kellys, Ghost, Rock Machine, KTM a Corratec. Okrem bicyklov je u nás v predajni vystavený aj široký sortiment komponentov, príslušenstva a oblečenia.

MTBIKER centrum je možné využiť bezplatne aj ako odberné miesto pre objednávky z eshopu, takže vôbec nebudete platiť poštovné za doručenie. Všetok tovar, ktorý je uvádzaný na eshope ako skladom, však nie je v Hrádku, tu sú iba najviac obrátkové produkty, vystavené bicykle a ďalšie produkty ako oblečenie a príslušenstvo. Takýto tovar má na eshope uvedenú dostupnosť „V predajni“. Väčšina skladového tovaru je v externom sklade, z ktorého vieme do Hrádku tovar doručiť do 48 hodín.

V rámci predajnej plochy nájdete aj servisný kútik, v ktorom vám jednak zakúpený bicykel skúsený servisný mechanik nastaví, skontroluje a odovzdá, ale rovnako sa zameriame aj na záručný a pozáručný servis bicyklov – nielen tých kúpených u nás.

Pod hradom Tematín
Súčasťou centra je aj pump-track s rozmermi 40×14 m a dvoma dráhami a počas otváracích hodín je prístupný bezplatne aj pre verejnosť, nielen pre zákazníkov samotnej predajne. Určite ich zvládne začiatočník, ale ponúka dosť možností aj skúseným jazdcom. Prípadne nás môžete prísť pozrieť po výjazde, kedy sa dá v centre umyť bike wapkou alebo seba v sprche, taktiež bezplatne.

Podarilo sa nám v spolupráci s SCK zlegalizovať zaujímavú trasu z hradu Tematín cez Ihelník smerujúcu do Hrádku. Spolu s ďalšou časťou novej cyklotrasy bol tak vytvorený približne 15 km okruh z MTBIKER centra okolo hradu Tematín.

Kde vás nájdem?
MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra – bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.

Tešíme sa na Vašu návštevu a viac informácii môžete získať na www.mtbiker.sk.


https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.